Studii / Masterat

Denumirea programului: Masterat în Administrație Publică
Durata Studiilor: 4 semestre
Limba de predare: română
Taxă de admitere : 200 RON
Taxă de școlarizare: 2600 RON
Criterii de admitere: interviu

Descrierea programului:
Masteratul în administrație publică se adresează în principal absolvenților studiilor universitare de nivel licență cu o durată de 3 ani care sunt interesați să-și aprofundeze cunoștințele dar mai ales să-și dezvolte abilitățiile specifice unei cariere în sectorul public sau non-profit. Structura programului este de 4 semestre, 3 semestre de cursuri și unul dedicat elaborării lucrării de disertație. Abordarea educațională este una interdisciplinară astfel încît să reflecte nevoile tot mai complexe din sectorul public și non guvernamental.

Ca și student al acestui program vei beneficia de o pregătire temeinică atât la nivel teoretic prin intermediul cursurilor din primele trei semestre dar mai ales practică pe baza  activitățiilor individuale (practică profesională și cercetare în domeniu) desfășurate de-a lungul celro 2 ani. La final ne propunem formarea unui grup restrâns de absolvenți care să fie capabili să aducă schimbarea la nivelul organizațiilor în care își vor dezvolta cariera profesională ulterioară.

Obiectivele programului:
  • Dobândirea unor cunoștințe specifice activității din sfera publică și non-profit
  • Dezvoltarea unor abilități și competențe care să reprezitneu n avantaj competitiv pentru absolvenți – abilități de rezolvare a problemelor, de luare a decizie, motivarea personalului, leadership, analiză și sinteză, evaluare de program
  • Dezvoltarea capacităților de schimbare și adaptare la situații noi extrem de necesare în sectorul public

Sunt bineveniți atât absolvenți de licență cât și funcționari publici interesați de propria dezvoltare profesională.

NOUTĂŢI

Deschiderea festivă

Deschiderea noului an universitar va avea loc pe data de 1 octombrie 2018 (luni) începând cu orele 11:00 în Aula Magna a clădirii Extensiei universitare Sf. Gheorghe. Îi aşteptăm cu drag, pe toţi studenţii noştri.

21 septembrie 2018 Citeşte restul
Inscrieri la Extensia Sf. Gheorghe
La Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării – specializarea Administraţie publică, înscrierile se fac în perioada 11-17 iulie ...
06 iulie 2018 Citeşte restul
Chef Sf. Nicolae, 2017
Vă aşteptăm cu drag la Chef de Sf. Nicolae în data de 07. decembrie 2017., ora 18:30. (CAMPUS)
13 noiembrie 2017 Citeşte restul
Toate noutăţiile

GALERIE FOTO